Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.04.2014, 11:42:48
Annyta
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Am avut în vedere în primul rând protestele anti-cip. Cei care tot o fac, măcar să-și aleagă corect ținta.

Apoi mă gândesc și la vot (care poate fi o formă de protest), că suntem în an electoral și sunt dezamăgit de faptul că văd că românii nu sunt deranjați foarte tare de corupție și simpatizează cu mafioții. Dreptatea nu are mulți simpatizanți la noi.

Apoi, prin viața pe care o ducem fiecare: Constat că mass-media vrea să mă corupă, să mă manipuleze agățându-se de păcatele mele și cultivându-mi-le, să mă imbecilizeze ș.a.m.d., atunci o selectez cu atenție, la limită o refuz cu totul (TV-ul, de exemplu, nu mai oferă nimic bun de multă vreme; din contră).
Referitor la candidați, care ar fi bun?

Ultimul paragraf este tot o soluție pentru fiecare, pentru individ. Nu am cum să ajut cu forța... ce să facem, să ducem luptă de convingere?

Am mai scris pe topicul noi și țara noastră - eu cred că o problemă reală este că unii oameni nu își văd de treaba lor, ci tot comentează lucruri pe care e greu să le înțelegi corect dacă te bazezi pe ce auzi de la alții (apropos de TV) și nu pe experiența proprie. Se pierde timpul.

Nu trebuie să fim fataliști, nici proști sau să ne lăsăm prostiți...
Cred că dacă ascultăm îndemnul de a căuta mai întâi împărăția lui Dumnezeu, avem șansa de a obține și celelalte lucruri necesare.