![]() |
![]() |
|
|
Vezi rezultatele sondajului: La cine ne ducem sa ne tratam/ajutam? | |||
Preoti |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 8,33% |
Medici, psihologi,farmacisti |
4 | 16,67% |
Si la unii si la altii, sa conlucreze |
17 | 70,83% |
Altii (terapii alternative si alte solutii)-spuneti care |
1 | 4,17% |
Votători: 24. Nu poti vota in acest sondaj |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Eu am pretuit dintotdeauna doctorii,fiind un copil mai bolnavicios dar si pus pe nazbatii.Cand nu reuseam sa fac vreo bronsita jucandu-ma in zapada cate 6 ore/zi atunci poate cadeam din vreun pom,de pe gard sau casa,ma musca vreo vietate sau calcam in cuie ruginite...
Si uite asa m-am indragostit de doctori,imi placea cum gaseau ei modalitatea exacta de a ma simti din nou bine,de a fi din nou pe picioare. O data,cand am fost muscata de un paianjen veninos si sistemul meu imunitar o luase razna rau,o doctorita de la salvare m-a impresionat atat de mult incat chiar atunci mi-am propus sa devin...doctorita! La urma,urmei nu vad o meserie mai onorabila decat desigur...preotimea :) Lucrurile sunt clare pt mine,si unii si altii au scopuri si responsabilitati care vizeaza o anumita latura a noastra,nu putem nega faptul ca suntem trup si suflet,drept urmare cand vine vb despre vindecarea uneia dintre componente trebuie sa alergam la cei care administreaza si cunosc in desavarsire tainele acestor laturi omenesti. Nu ma indoiesc ca rugaciunea poate face minuni intr-o boala insa sunt si cazuri cand prezenta si activitatea unui doctor sunt de necontestat ;in concluzie lucrurile nu sunt atat de transante in alb si negru,adica medicii NU pot substitui preotii iar preotii ,medicii...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 09.02.2014 at 07:27:25. |
|