![]() |
![]() |
|
|
Vezi rezultatele sondajului: La cine ne ducem sa ne tratam/ajutam? | |||
Preoti |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 8,33% |
Medici, psihologi,farmacisti |
4 | 16,67% |
Si la unii si la altii, sa conlucreze |
17 | 70,83% |
Altii (terapii alternative si alte solutii)-spuneti care |
1 | 4,17% |
Votători: 24. Nu poti vota in acest sondaj |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Chiar daca nu am postat mai mult, desi abia m-am abtinut, am urmarit discutiile. De mult tare, am acelesi pareri ca si tine ! De-a lungul timpului, pe mine, Sophia m-a trecut prin toate starile afectiv-emotionale de care pot fi eu in stare si am sfirsit ca epuizat, moment in care am si declarat-o regina neincoronata a forumului.Si asta nu in mod gratuit, evident. De multe ori am incercat sa mi-o imaginez cum arata, ce chip are, ce grimasa, ce expresie a fetei are, ce gestica, ce debit verbal si ce accent. M-a surprins angoasa ei permanenta, zbuciumul ei permanent intre coperta si foile cartii vietii ei din care insa nu vrea sa citeasca, ci doar sa noteze. Alteori chiar m-am gindit ce sot formidabil trebuie sa aibe si cit de buna este statornicia lui Dumnezeu de a nu strica niciodata doua case, conform arhicunoscutului proverb romanesc . Dar, una peste alta, aceasta este realitatea si viata nu ar fi frumoasa si relevanta(ca este de sorginte divina) daca Sophia ar lipsi de pe forum . Pace si bucurie tutror celor care mai bine sau mai rau posteaza aici dar care au inca sufletul parfumat cu bunatate si iubire !