Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.01.2014, 12:52:11
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mia Mia Vezi mesajul
Mai imi vine acum in minte o intrebare: ce ne facem insa cand si dintre baietii apropiati de Biserica ( care merg la Liturghie, tin post, se mai si spovedesc in posturile mari...) le " vrajesc" pe fete , chiar in cercuri ortodoxe, unde sunt fete mai cuminti si apoi trec la urmataoarea vrajeala ( fara implicatii trupesti , nici macar sarut), urmatoarea "victima" , nepasandu-le ca poate fetele au pus suflet, si-au facut sperante; ce-o fi in mintea acestor baieti ? asta nu e pacat? sa flirtezi cu mai multe fete si apoi sa dispari ...( stiu de ex caz concret cu baiat dragut si rasfatat de fete si nu imatur , ci la aprox 30 de ani)

PS: sa -ti ajute Dumnezeu Florin sa gasesti fata potrivita cu care sa mergi pe calea mantuirii! :)
Cei care procedeaza asa gresesc si tot ei vor aveea de suferit- stiti vorba aia ulciorul nu merge de multe ori la apa! Poti sa te amagesti ca pacaleste una-doua-trei femei sau fete, insa pana la urma tot se prinde lumea si atunci patesti ca in povestea cu ala de striga lupul si nu-l mai crede nimeni!

Personal recunsc ca nu am crescut intr-un mediu foarte religios (poate asa erau timpurile atunci), insa am invatat corectitudinea, cinstea si onoarea, de la niste oameni care- chiar daca nu se duceau ei foarte des la biserica si erau mai dintr-o bucata- dar au fost si unii din ei mai sunt inca niste oameni de mare caracter!

In schimb am intalnit din pacate si fete sau femei care -desi s-au laudat ca sunt cu biserica- pana la urma s-au dovedit neserioase. Poate de asta am unele retineri când aud pe cineva ca se lauda in gura mare ca e foarte credincioasa, iar personal nu vreau sa zic acum ca as fi un om extrem de religios. Dumnezeu stie daca cred sau nu.

Si pana la urma vorbele se pot spune foarte usor-faptele concrete si caracterul conteaza!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mai este martisorul la moda? alexdu Generalitati 14 29.08.2015 08:53:45
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti lore86 Nunta 19 19.12.2012 23:17:02
Dragobetele saruta fetele shakalu1 Intrebari utilizatori 0 25.02.2010 18:02:17
Care va fi moda de anul acesta? Anca-Miha Generalitati 55 01.02.2009 07:11:19