Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.07.2013, 20:06:49
neant_ neant_ is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2013
Religia: Protestant
Implicit

Citat:
În prealabil postat de flying Vezi mesajul
De fapt totul e foarte simplu ,daca veti observa cu atentie aceasta poveste a evolutionismului nu are nici macar o dovada ,totul e o tesatura de erori si de interpretari tendentioase ;NICI MACAR O DOVADA !
In primul rind, Flying, tin sa-ti spun ca te admir mult. Felul cum iti pastrezi credinta curata in ciuda tuturor atacurilor lumesti te recomanda pentru vesnicie. As fi vrut sa am credinta ta. Cine m-a pus sa-mi bag nasul in stiinta?

Si da, ce zici e corect – nici macar o dovada: evolutia n-are loc decit in imaginatia evolutionistilor.

Citat:
intrebarea este: de ce are acest "succes" ?
In general, pentru ca de aceea e predata de cind suntem mici in scoala: ca sa ucida notiunea de Dumnezeu in noi. Si uite in citi s-a reusit asta…

Ca adulti, din doua mari motive: in ce priveste ateii, pentru ca le da un motiv “stiintific” sa fie atei (mai mult, acestor indivizi chiar li se pare ca a nu crede in Dumnezeu e un motiv de mindrie): iar in ce priveste “credinciosii”, pentru ca le da un motiv sa pretinda rang egal (adica “destepti”) in fata ateilor, pe care ii considera in mod gresit ca destepti. Caci ateii considera, in mod gresit, ca stiinta e de partea lor.

Citat:
Kent Hovind ,care a fost timp de 15 ani profesor de stiinte, a ucis si ingropat evolutionismul intr-un mod magistral
Kent Hovind cunoaste mai multa stiinta si are mai multa logica decit toti evolutionistii pe care i-am cunoscut, sau ale caror lucrari le-am citit, vreodata. Includ aici pe Darwin.

Asta desi Hovind a fost doar un profesor de liceu. Ceea ce spune e mult despre nivelul de logica si stiinta al evolutionistilor, pe care dealtfel i-a invins categoric in dezbateri…

Citat:
nemastiind cum sa-l mai contreze ,i-au fabricat un proces si l-au inchis
Interesant e ca nu exista vreun document oficial al natiunii americane care sa legitimeze impozitul pe venit la nivel national. Uluitor, nu-i asa? La fel cum nu exista vreun document care sa legitimeze scoala publica, la nivel national. Adica exact scoala care produce atei pe banda rulanta, caci de aceea a si fost infiintata.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
evolutionismul compromis padrevicentiu Generalitati 476 23.09.2013 03:54:06
De ce evolutionismul teist este o erezie? nadut Teologie si Stiinta 372 27.11.2012 12:41:07
ROMANI , VI SE PREGATESTE CEVA saccsiv Homosexualitatea 170 06.03.2012 14:51:43
Venirea Antihristului ancah Biserica Romano-Catolica 16 23.04.2008 02:29:50
un vis se pregateste sa moara quasar Generalitati 52 03.02.2008 18:58:43