Citat:
În prealabil postat de laurastifter
Mă bucur că mi-ați înțeles mesajul. Nici eu n-am susținut relativizarea învățăturii, ci tocmai faptul că, fiind diferiți, avem percepții subiective diferite. Am avut, chiar pe a doua pagină (cred), o discuție cu Vlad în acest sens și i-am spus că nu susțin relativismul dogmatic, iar Vlad mi-a acordat încredere. Mă bucură faptul că acum m-ați înțeles și dvs.
Probabil că, din neatenție (vina îmi aparține), voi fi avut vreun mod de exprimare mai ambiguu, astfel încât, după aceea, orice am mai scris mi-a fost interpretat în sensul susținerii relativismului dogmatic.
|
Cred ca daca mai discut mult despre asta ajung sa spun si eu ca poate tigrul are zece picioare, ca nu e nimic sigur in afara de Hristos.
Laura, eu ti-am inteles mesajul dar nu cum l-ai inteles tu. Stiu de la inceput ce sustii, iar acesta e tocmai relativismul si dogmatic si in alte domenii. Ne invartim degeaba in jurul cozii, parca relativismul asta s-a transferat si la intelegerea obisnuita, nu doar dogmatica. Te intreb sincer, nu sustii exact conceptiile ecumeniste? Daca nu stii exact care sunt, am mai spus, cauta orice articol ortodox pe tema asta si le gasesti acolo. De ce tot filozofam nu stiu, are cineva timp de pierdut?