În prealabil postat de Dan-Constantin
Citind acest thread de pe un forum crestin-ortodox ma mira faptul ca de la un subiect mai putin important spaga! ati ajuns la monarhie,politica,dezbracat, incalcari ale legii de catre asa zisa politie si cate alte aberatii,suntem farisei toti: voi ca ati scris aici si eu ca am citit si scriu acum!
1.In Romania spaga se da in urmatoarea ordine maternitate,gradinita,scoala,facultate,servici
si pina te bagi in pamint,in concluzie de cind ne nastem si dau parintii spaga pt. noi si pina cind murim dam spaga sub diferite forme sau din diferite motive si cine zice ca nu e asa sa se gindesca de 2 ori inainte de a comenta!Nu cred ca exista in tara nostra om care nu a dat, nu da si nu va da spaga!
2.Teatrul care se face acum pe baza bacalaureatului e circ dupa vechea metoda ,,da poporului circ si paine''a crescut ,,salariul minim''si urma circul, acum a fost bacul,au mai fost vamile,recensamintul,referendumul si altele cam cite un circ la 2-3 luni pt.adormirea constiintei populare,aduceti-va aminte ca in asa zisa revolutie se striga ,,Vom Muri si Vom fi Liberi"liberi au fost doar cei ce au murit Dumnezeu sa ii ierte! Noi cei care am ramas Nu am fost si nu vom fi liberi!
3.Rugamintea mea sa ne smerim un pic si sa nu ne mai dam sfinti ca nu suntem,suntem niste pacatosi toti si cum apare un motiv ne aruncam in judecati si ne dam experti in toate!
Ne plingem ca se da spaga la bac?? eu intreb asa unde nu se da spaga?
Ne plingem ca se incalca legi eu intreb asa cind nu se incalca legi sau cine nu cauta sa evite respectarea legii?
Ne pingem de sistemul din tara noastra dar sa nu cumva sa il schimbe cineva!
Ne baga in lege homosexualitatea si ne plingem pe forumuri si atit,nici macar B.O.nu ia atitudine!
Nu luam atitudine orice ar face, stam si inghitim orice ne dau si ne bucuram ca noua inca ne merge,, bine'',nu iesim in strada pt.drepturile si crezurile noastre,nu aparam B.O. si tara si nici ele pe noi,suntem dezbinati si invrajbiti,mincinosi si prefacuti,etc.
Concluzia:am ajuns timpurile de pe urma si traim in ceea ce am construit si constrim zilnic o societate bolnava de moarte pe care o tinem in aparate sa nu moara ca poate o salvam,suntem bolnavi intr-o societate bolnava si ne prefacem sanatosi!
Vroiam sa scriu mai multe dar ma opresc imi cer scuze daca am deranjat sau suparat pe cineva si din punctul meu de vedere acest thread este inchis!
|