Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.06.2013, 17:13:30
AnamariaSzocs AnamariaSzocs is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.06.2013
Locație: Timisoara
Religia: Ortodox
Implicit Am nevoie de sfaturi!

Buna ziua,

Recent m-am inregistrat pe acest forum. Daca cumva am postat acest topic in locul gresit, atunci, imi cer iertare. Ma numesc Anamaria, sunt din Timisoara si am 25 de ani.

Am o problema cu care ma confrunt de foarte mult timp si nu stiu cum sa ma organizez mai bine. Acum o luna de zile am fost la parintele Ioan de la biserica Sf. Parascheva, care mi-a fost recomandat de catre parintele Andrei din Bucuresti. Mi-a zis sa merg la el pentru ca este singurul care ma poate salva. Cu greu am ajuns la acest preot. Vroiam sa merg, dar, tot timpul intervenea altceva sau imi ziceam ca nu o sa aibe cu ce sa ma ajute. Intr-un final, am ajuns la el. Cand am discutat, i-am zis ca am inceput sa ma port foarte urat cu cei din jurul meu, ca nu reusesc sa ma mai rog asa cum trebuie, ma enervez cand vine vorba sa merg la biserica. Atunci, cand ajung la slujba, regret ca am gandit negativ in aceasta privinta.

Mi-a sfatuit sa citesc cateva acatiste si sa nu manac carne. Am crezut ca voi fi in stare sa ma abtin. De 2 ori am pacatuit. Asta insemnand pacatul malahiei. Am mancat carne si au fost zile cand nu am citit acatistele.

De multi ani ma confrunt cu aceasta problema. Nici sa lucrez nu pot. Tot imi zic ca voi lucra azi, stand in fata calculatorului (sunt designer de profesie). Dar, nimic. Ajung sa ma uit la filme sau sa ma joc.

Cum sa scap de acest chin si sa fiu o persoana mai buna? Un parinte cu har mi-a zis ca sunt genul de persoana care as vrea sa merg la biserica, sa fiu mai aproape de Dumnezeu, dar, din cauza pacatelor, nu reusesc. Am vrut sa ma spovedesc. Pana acum cand m-am spovedit, plecam cu sufletul incarcat. Nu simteam acea libertate pe care ar trebui sa o simtim de fiecare data. Mi-a zis parintele Ioan ca as avea pacate sau pacat ascuns de care nu mai stiu si astfel imi creeaza aceasta tulburare.

Sunt convinsa ca asa este. Dar, de ce nu reusesc sa fac ascultare? Simt ca sunt un gunoi care nu merita aceasta viata.

Last edited by AnamariaSzocs; 22.06.2013 at 17:16:41.
Reply With Quote