![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Inceputul mantuirii sufletului se realizeaza prin izbavirea de pacate.Omul nesabuit moare in pacatele lui, fara sa se pocaiasca.
*** Unicul mod ca cineva sa-si indrepte pacatele este sa accepte ca a gresit si sa se pocaiasca. *** Trebuie sa spunem ca am pierdut fiecare zi in care nu ne-am pocait si nu ne-am intristat pentru pacatele noastre, chiar daca s-a intamplat sa facem alte lucruri bune in decursul acesteia. *** Pocainta inseamna sa te lipsesti de orice mangaiere trupeasca, fara sa te intristezi deloc. *** Pocainta nu se realizeaza doar indepartandu-ne de pacatele de dinainte, ci si savarsind fapte bune. *** Ca sa stergem o greseala de-a noastra din amintirea oamenilor ne trebuie multi ani.Lui Dumnezeu Ii este suficient doar o lacrima.Deci sa stingem parjolul pe care l-au aprins pacatele noastre , nu cu multa apa, ci cu putine lacrimi. *** Atmosfera curatita de nori este luminata de soare.Sufletul care si-a curatit prin pocainta pacatele este luminat de lumina dumnezeiasca. *** "Sfinte, cerceteaza si vindeca neputintele noastre, pentru numele Tau",Imparate ceresc, primeste-ne in pocainta si marturisire, ca un bun si iubitor de oameni." http://cristiboss56.blogratuit.ro/Pr...A-b1-p1894.htm
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca pot primi niste raspunsuri | andrei23 | Generalitati | 28 | 19.06.2011 18:13:32 |
Caut niste raspunsuri | NeInocentiu | Secte si culte | 108 | 18.04.2011 13:43:12 |
|