Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Slujba inmormantarii

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.02.2013, 00:19:36
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
ioanna, m-ai impresionat cu sfaturile date celor, care ar intentiona sa-si faca un cimitir: le-am scos in evidenta in textul tau. Lucrezi in bransa? Sau te-ai inspirat de undeva? Daca te-ai inspirat, atunci trebuie sa indici sursa. Iar daca nu lucrezi in bransa, de unde stii cum trebuie sa procedeze cineva aflat in asemenea situatie?
Nu lucrez in bransa Marioarei Zavoranu, dar poate ma reprofilez in viitor :) Sa stiti ca nu uit niciodata sa mentionez sursa atunci cand postez un text ce nu-mi apartine.
Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Chestie de bun simt, raportare la ce se asteapta Biserica de fapt prin acel comunicat.
Am citit si eu comunicatul incriminat, dar reactiile unora sunt exagerate. Ma indoiesc ca Biserica se opune unui proiect de interes public, un cimitir viabil facut din initiativa privata sau in parteneriat public-privat, ei au denuntat problemele existente in unele cimitire private.

Last edited by ioanna; 17.02.2013 at 00:30:27.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Efectele televiziunii asupra mintii umane jenica Generalitati 54 24.05.2011 23:18:13
Introspectie asupra ce inseamna sa renunti la Dumnezeu patinina34 Generalitati 22 14.05.2009 10:16:32
Perspectiva crestin asupra sportului.. florinbrasov0 Generalitati 16 26.03.2009 12:45:09
Impactul religiei asupra copiilor suntunOM Biserica Ortodoxa Romana 32 02.09.2007 18:32:05