Citat:
În prealabil postat de celestial_pottery
Eu, la ascultatul de muzica in exces. Chiar acum, cind scriu, frate, sunt cu castile pe urechi; ma delectez cu ceva Sabaton si Turisas (ma "topesc" dupa metalul nordic, deh, consecventa de antioccidentalu' lu' peste). Ar trebui sa ma "topesc" dupa mantuire si Cel Care ne-a impropriat-o, si dupa Sfinta Biserica, nu dupa...riff-uri placute auzului si colarez placut gustului. (A mea face un colarez, adica varianta cu faina a grisului cu lapte, de faci dependenta. Si la asta trebuie sa renunt).
Vorbesc serios, chiar daca tonul si formularea sunt usor glumete. M-am gindit mult la asta.
|
Ehei,metal nordic... Foarte,foarte dependent...
Cred ca mai usor ai sanse sa renunti la felul ala de mancare(chiar,ce-i colarezul asta ?)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|