Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit
Prima data ati spus ca suntem mai multi uniti in ura contra celui mentionat de dvs.Eu,fiind singurul calvin,am intrebat unde am facut asta,cu privire la cel mentionat de dvs.Mi-ati citat truchiat intrebarea(,,as dori sa stiu unde este revarsarea mea de ura,individuala sau la comun cu alte confesiuni" in loc de ,,as dori sa stiu unde este revarsarea mea de ura,individuala sau la comun cu alte confesiuni,impotriva celui mentionat de dvs.") (...)Nu exista nici macar o singura afirmatie a mea cu privire la acel om,sau macar mentionarea numelui sau.Ati gasit vreuna? (...).
|
Acel om este, pentru noi, centrul Bisericii, este Cristos pe pamant. Ceea ce pentru vechiul Popor Ales a fost Moise, pentru noul Popor Ales, adica Biserica, este Papa. Cand spuneti "Biserica Catolica" spuneti Papa si invers. Prin orice incercare trece Biserica, il doare pe Capul ei. Si invers: orice ofensa adusa Sfantului Parinte rasuna ca o durere in inimile catolicilor. Pentru ce incercati, in intorsatura de mai sus, sa faceti departajare intre Vicarul lui Cristos si Biserica Sa ?
Citat:
Cu privire la celelalte afirmatii nu retrag nici un cuvant,nici macar o virgula[/b] pt ca nu mi-am schimbat opinia.
|
Eh, sperasem pentru o clipa, dar acum mi-am revenit cu picioarele pe pamant.
Citat:
Cu privire la blogul dvs eu stiam de alta data si retin ca am trimis si pe e-mail,o sa verific ca sa fiu sigur ca nu gresesc,daca mai am e-mail-ul,daca nu ramine cum spun cifrele si cinstea fiecaruia.
|
Verificati, verificati....
E tarziu acum. Eu va spun noapte buna.