Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.01.2013, 11:23:26
Crestin_Simona
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Orice om normal , orice bun crestin , nu are cum sa n-o slaveasca pe Maica Domnului , iar cele doua Biserici despartite , cea ortodoxa si cea catolica , n-au avut aceasta impertinenta , precum o au alte culte , de a o nesocoti pe Maica lui Dumnezeu , caci inseamna ca cei care fac acest lucru , o nesocotesc si pe maicuta lor , si pe tatal lor...
Foarte bine subliniat acest aspect!
Eu cred ca si invidia ii roade pe cei despartiti de adevarata Biserica ca nu pot fi ei asa de cunoscuti si slaviti. Setea noastra de a fi pe primul loc ne aduce pana int-acolo incat sa hulim pana si pe salvatorii nostri - din pacate fara chiar sa constientizam aceasta rautate!!!
Eu zic ca daca atata sfintenie zace in ei de la nastere, adica n-au zis si n-au facut nimic rau si nici macar n-au gandit la aceasta de ce nu se roaga nimeni la ei? Sau de ce nu ii baga nimeni in seama?
Pai sa-si raspunda fiecare particular ca sa nu se afla dezgoliti si cu rusinea lor la vedere!!!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cu ajutorul nostru, un copil ar putea sa-si implineasca un vis N.Priceputu Umanitare 60 29.10.2016 00:53:16
Drumul Crucii, Calea Pocaintei, nevointele duhovnicesti. alexmatei Spiritualitatea ortodoxa 0 16.03.2012 20:22:04
Si ei au nevoie de ajutorul nostru.... silvia55 Umanitare 0 08.09.2011 00:30:10
Un copil curajos are nevoie de ajutorul nostru E_my Umanitare 27 05.01.2011 20:54:54
un preot are nevoie de ajutorul nostru cristy Umanitare 3 15.10.2009 11:36:32