![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai deja sunt restrictionate la reteta antibioticele. Dar reteta cu tratamentul de cateva luni ti-o da un... medic. A nu se intelege ca toti medicii sunt iresponsabili, desigur. Multi isi fac treaba cu responsabilitate, si nu fac astfel de tampenii. Problema e cu ceilalti. In fine...
Pai legat de efectele antivirale am pus deja link-urile mai sus. E drept ca sunt in engleza dar... Problema e ca nu toti virusii sunt la fel, si nu toti oamenii, dar efect are. Cum am mai spus, nu este studiat suficient, incat sa se poata spune: "la aia iei atata, si la ailalta atata". Nici nu cred ca se poate, in fine. Fiecare metal isi are efectele lui. La coloidale e treaba putin mai aparte, deoarece ele sunt "captate" in organism, care pe unde, si de acolo incep si elibereaza gradat ioni sau atomi neutri, dupa caz, producand varii efecte. Cum stie organismul ce si de unde sa ia nu ma intreba, dar se pare ca stie. Un exemplu e cazul tratamentelor cu nanoparticule de aur pentru artrite. Asa, foarte pe scurt, aurul se foloseste pentru artrite, sistemul circulator, tonus psihic. Doar in cazul primei sunt cunoscute modalitatile de actiune. Cuprul, pentru tot ce tine de colagen si oase. Platina este antioxidant (coloidala, nu sub forma de compusi, care sunt EXTREM de toxici, si sunt folositi in "tratarea" cancerului prin chimioterapie). Argintul, in primul rand antibacterian, antiviral, dar are si alte efecte. Eu insumi m-am crucit la cate am auzit de la clienti. Uneori posibil ca era placebo, dar categoric nu in toate situatiile. O sa scoatem o carte in cateva luni, cu detalii destul de ample. Cum se fac: sunt mai multe tipuri de procese, unele biochimice (cele mai putine), altele prin electroeroziune. Hai, nu te supara ca nu dau detalii, dar asa cum am spus deja, reprezint un producator. Postarea asta nu are motive comerciale, ci doar ca m-am "suparat" pe KRONOS, dar nu pot sa postez chiar asa oriunde detalii tehnologice. Oricum, marea majoritate nu vor putea fi indeplinite de catre cineva care incearca sa isi faca acasa, decat daca are indemanare tehnica semnificativ peste medie. In plus, nu voi da nici un detaliu suplimentar, de genul "ce produs, care firma". Nu consider etic sa intru pe un forum si sa fac reclama sau antireclama. Exista un singur indiciu intr-una din postari, si este chiar prea mult. O cautare dupa cuvinte cheie din postari o sa duca pe cine doreste, in cele din urma, la site-ul in care sunt prezentate mai multe (mult mai multe) astfel de detalii. Aici am vrut sa subliniez doar ca adevarul despre ... ceva, poate fi privit din multe parti, dar de oriunde ar fi privit este bine sa nu fie privit cu ochelari de cal. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ce stiti despre?.. | candles in the wind | Generalitati | 0 | 23.10.2011 18:03:34 |
Despre argintul viu!!! | ionut_teologie | Vrajitoria | 38 | 16.06.2011 17:29:24 |
Stiti cumva...? | Elena-Maria123 | Muzica Bisericeasca | 3 | 24.05.2008 21:33:56 |
Ce stiti despre... | quasar | Generalitati | 2 | 27.01.2008 14:01:36 |
|