Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.12.2012, 00:47:47
marius11 marius11 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 22.12.2012
Locație: Is
Religia: Ortodox
Exclamation

Buna Seara

Ma aflu si eu de ceva vreme intr-o situatie asemanatoare. Am 31 de ani si vreau sa-mi gasesc pe cineva cu care sa-mi intemeiez o familie insa nu merge si gata parca toate imi sunt impotriva. Nu am nici un defect fizic vorbind, nu am vicii, am facultatea terminata, am un servci normal ca tot omul... pe scurt sunt un om obisnuit.

In urma cu citiva ani au fost femei care se arata interesate insa eu nu le-am dat atentie si ma gindeam la ceva mai bun si speram sa gasesc miss univers :) Dar se pare ca toate astea au fost un pacat deoarce de atunci am tot incercat sa cunosc pe cineva si prin intermediul internetului si prin cercurile de prieteni insa relatiile nu merg si gata... parca sunt blestemat.

Ma rog la Dumnezeu seara de seara sa-mi scoata in cale persoana potrivita.... Odata am avut un vis...mi-a aparut dintr-o data o lumina alba stralucitoare iar o voce ma intreaba pe un ton aspru.."De ce ma rogi sa te ajut...doar iti cauti pe internet". Poate o sa vi se para comic visul meu dar va zic sincer ca asa a fost si mi-am trezit destul de speriat dupa acel vis.

Cred in Dumnezeu insa nu ma duc foarte des la biserica. Exista oare cununii legate?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Intrebari legate de Boboteaza sophia Biserica Ortodoxa Romana 19 12.01.2012 23:04:31
Intrebari legate de slujbele bisericilor din tara(schimbari?) sophia Biserica Ortodoxa Romana 4 31.08.2011 14:24:16
" Cununii legate " Hermiod Nunta 1 22.06.2011 17:40:49
Patriarh ecumenic si altele legate de ierarhie sophia Biserica Ortodoxa Romana 4 31.07.2009 21:24:14
Obiceiuri legate de nastere costel Generalitati 2 04.02.2008 19:29:47