![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Prin urmare, nimeni nu a reusit vreodata, de unul singur, sa il invinga pe diavol si cetele lui. Cand dusmanul ma ataca folosind forte superioare, eu nu am alta sansa decat in alianta cu cineva de tarie comparabila ori mai mare decat acela. Altfel, ma coi alatura si eu voinicilor carora le putrezesc oasele in fata pesterii balaurului, dupa ce au zis ca il fac praf cu vitejia lor. Despre asta e vorba in mai toate povestile pe care le-am auzit ori citit in copilarie, dar intelesul lor mistic ne era inchis. Harap Alb e prins in robia spanului si i se cer lucruri supraomenesti. Cum sa reuseasca altfel, decat in alianta cu puteri nevazute ? Dar Dumnezeu ne-a dat aceste puteri nevazute. Sunt Sfintele Taine. Prin urmare, tot ce trebuie sa faceti este sa le folositi, fara a uita ca, pentru a fi spre folos, ele cer, pe langa conditii de validitate, conditiile de dispozitie necesara a sufletului.
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 17.12.2012 at 01:08:41. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" | doctor_faustus | Secte si culte | 330 | 03.07.2013 18:09:58 |
Sa ramanem ORTODOCSI pana la capat ! | cristiboss56 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1122 | 04.02.2013 13:52:23 |
puterea rugaciunii | mihaisepo | Rugaciuni | 5 | 24.02.2011 15:11:06 |
Puterea rugaciunii | Laurentiu | Generalitati | 1 | 20.04.2008 22:09:51 |
|