@Yasmina, nu am nimic cu tine, si nicidecum nu am zis sa nu mai intru pe forum. Pesemne ca ai inteles gresit. Da, tu ai argumentele tale si mentalitatea mea, asemenea parintilor mei si a altora, e tipic... Din pacate nu prea puteti intelege. Sau.. poate ca am vazut eu prea multe in scurta mea viata. Din pacate da. Si nu mi-e rusine sa recunosc ca m-am invartit cam in tot felul de cercuri de persoane posibile. Asta este.
Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs
draga, sunt tineri si tineri, unii mai evlaviosi, altii mai putin evlaviosi...important este sa cauti un grup de prieteni format din tineri credinciosi...care merg la biserica si respecta ce se spune acolo.
|
Da? Cati sunt evlaviosi, ia spune-mi si mie? In biserici vad in continuare peste 90% numai persoane peste 30 de ani... Deci daca la biserica nu-i gasesc pe astia evlaviosi, atunci de unde sa-i iau? Spune tu!
Si nu mai spune ca sunt tineri si tineri. Majoritatea sunt vai de ei. Fa un sondaj, ia aleatoriu scoli/licee si sali de clasa si studiaza-le. Cea mai mare parte sunt sub linia de plutire. Nu stiu unde vedeti voi totul roz, ca nu este deloc asa. Repet, poate sunt eu legat la ochi, asa ca nu pot decat sa va invidiez!