Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.12.2012, 21:45:17
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Lasa, Dorina, nu te supara. E bine ca unii nu au cunoscut acele vremuri si doar pastreaza ce a fost bun; caci au fost si parti bune. Cele rele sa se spele, cele bune sa se adune.
Da Anca au fost foarte bune până în anii 80. Slavă lui Dumnezeu că unii nu au trăit acei ani.

Dacă s-ar instaura iar comunism în România, deși am mâncat o pâine de pe urma lor, în toți anii pe care îi mai am de trăit m-aș lupta împotriva lui.
Așa ar trebui să facem toți. Apa merge înainte și nu înapoi. Doar Iordanul își întoarce apele printr-o minune dumnezeiască.

Să fie recunoscute realizările acelei perioade da, ar fi bine și să fie reabilitați oamenii care au fost aruncați la groapa de gunoi a istoriei iar unii au fost dați afară și de prin biserici fiind anatemizați da, ar fi de dorit și sunt convinsă că timpul o va face. Dar să tot facem comparație cu acele timpuri e dovada neputinței de a ne descurca în democrație și deci nu o merităm.
Am fost prin mila lui Dumnezeu și a unei persoane cu inimă bună la Locurile Sfinte în săptămâna Floriilor. Întoarsă de acolo am început să citesc despre această țară, Îsrael. Ei bine a fost și la ei comunism dar au știut să treacă la o republică parlamentară și la o economie de piață funcțională fiind astăzi între primele 20 de țări cu cel mai mare venit pe cap de locuitor. Am discutat acolo cu români care muncesc în acea țară și mi-au spus că la ei puterea o are poporul. Dacă un produs de exempul nu este la calitatea corespunzătoare pe piață și sunt 4-5 persoane care reclamă acel produs dispare și producătorul asemenea.
Sunt multe de spus despre această țară dar poate oricine citi.

Dacă aș avea 25-30 de ani și nu aș găsi serviciu și nici casă nu aș avea aș lua pământ în arendă și l-aș munci. Sunt tineri care au facultate și s-au retras la sat unde se ocupă cu producerea unor produdse cosmetice ecologice(ex săpunuri din plante) sau m-aș ocupa cu stupăritul sau aș crește viermi de mătase. Câte nu se pot face!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Familia in regimul comunist florinbrasov0 Generalitati 40 11.09.2016 23:24:09
Fiara bolșevică, Holocaustul roșu, Genocidul comunist doctor_faustus Generalitati 28 12.02.2013 09:39:16
Imi cer iertare ca am laudat fostul regim ateisto-comunist mihailt Generalitati 44 29.09.2010 15:33:34
Profetii despre romania IonelS Intamplari adevarate 74 22.09.2010 13:46:09
Materiale despre Romania coralina Generalitati 15 12.10.2009 09:23:01