Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.11.2012, 23:39:05
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de -radu- Vezi mesajul
Am testat eu salata de morcovi, cu semințe de floarea soarelui. Genială! Cu prima ocazie voi încerca și salata de sfeclă. Cine mai are nevoie de fripturi, de grătare?
Desigur alaturi de salata de morcovi poti inlocui friptura/gratarul cu o felie sau mai multe de paine prajita, sau chiar cartofi prajiti sau copti. Alminteri, cu salata goala, s-ar putea peste o ora sa-ti fie de doua-trei ori mai foame ca inainte...

Insa ceea ce ma tem ca voi constata pe propria piele e ca postul nu e un concurs de "master-chef". Ma tem ca ceea ce fac eu si probabil si altii e tot o forma de desfrau : gatitul compulsiv. Asa cum e si mancatul compulsiv. Bine, pe de alta parte, gatitul e o forma de manifestare a creativitatii. Insa la mine a ajuns un prilej de maxima bucurie cand raman singura acasa si pot sa-mi pun in practica fanteziile culinare. Din pacate insa rezultatele nu sunt intotdeauna satisfacatoare nici macar pt mine. Ba uneori sunt chiar dezastruoase, si chiar distructive cateodata, as putea spune. Doamne, ce bine ar fi sa am alt hobby sau chiar obsesia aceea pe care o au alte femei, aceea de a face curatenie compulsiv, de exemplu. Cred ca atunci ar fi multa lume multumita, desi si asa se pot intampla distrugeri.
Ps : tin sa va reamintesc ca nu prea se poate face mai nimic de mancare (exceptand, poate supele instant) fara sa faci galagie, mizerie, mirosuri, caldura aburi etc. Poate doar "rabdari prajite". Pofta buna!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Postul Craciunului daniil96 Generalitati 68 18.11.2016 01:44:18
Postul Craciunului nu trebuie falsificat Chiorean_Eugen_Petrisor Intrebari utilizatori 15 20.11.2012 12:38:53
Postul Craciunului eduardd Craciunul - Nasterea Domnului 22 11.11.2009 20:35:19
Postul Craciunului jenica Generalitati 44 01.12.2007 00:51:14