![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Totusi, Marcel , iti spun din proprie experienta : si cei din jurul tau trebuie sa doreasca schimbarea. Tu sa tii minte ca nu esti responsabil pentru nemultumirile lor. Certurile de cele mai multe ori apar din nemultumiri rabufnite, pareri contradictorii care nu au fost rezolvate, sentimente ranite care au fost inabusite de nealinarea durerii. Familia ta trebuie sa fie dornica de schimbare de asemenea. Eu te-as sfatui sa vb cu familia ta: cu fiecare in parte, nu cu toti deodata, ca s-ar putea sa devina defensivi si sa zica: Huo, ca Nicu mi-o furat primul calu !! Ia-i pe fiecare in parte si intreaba-i ce-i doare, de ce se cearta - incearca sa asculti motivele lor. nu lua partea nimanui, dar incearca sa ii ajuti in primul rand prin a se descarca cuiva de toata ura asta. Cel mai bine ar fi la Preot, dar daca nu doresc a merge acolo, poate te poti apropia tu de ei cumva. Cand ii simti asa mai deschisi la discutie, spune-le ca te doare situatia asta, ca te afecteaza si ca sa gasiti o solutie impreuna. Dar trebuie sa ai rabdare , pentru ca multe rani in sufletele oamenilor naste o agresivitate iesita din comun. Ai mei si acu se cearta si au 65 de ani - eu nu am curajul sa mai schimb ceva,is si departe, in fine... dar tu esti acolo, profita de ocazie. Dumnezeu sa te binecuvanteze !
"Milsotive Doamne, invata-ne pe noi toti prin Duhul Tau Cel Sfant sa traim dupa voia Ta, ca toti sa te cunoastem in Lumina Ta pe Tine, adevaratul Dumnezeul nostru, fiindca fara Lumina Ta nu putem intelege plinatatea iubirii tale. Lumineaza-ne prin harul Tau si el va aprinde inimile noastre de iubirea pentru Tine" / "Doamne, am gresit inainte Ta si a Creatiei Tale, iarta-ma pe mine cea nevrednica" |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| O familie cere ajutor pentru copiii lor | Adriana Cluj | Umanitare | 0 | 28.05.2012 18:42:54 |
| Rugaciune pentru pace si inmultirea dragostei | ElisabetaM | Generalitati | 2 | 12.06.2011 20:12:49 |
| Sfestania, binecuvantare pentru familie si casa | NECTARIE | Generalitati | 0 | 03.01.2011 15:23:03 |
| Obama premiul Nobel pentru pace | luchian | Generalitati | 36 | 16.10.2009 01:51:20 |
|
|