![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu daca am ales locul corect,am ascultat de curand pe CD una din conferintele ASCOR de la Arad. Aici vorbea fratele Ion Vladucu fost pr univeristar,pe linga altele a povestit si de aceste doua mucenite: Daniela Faximade si Heruvima. Amadoua studente credincioase. Daniela pentru ca mergea la biserica tatal ei ateu o batea de citeori afla ca a fost la biserica ii rupea carticelele sau iconite cumparate de la pangar.Duhovnicul ei a fost Pr Sofian. Ea a fugit de acasa la manastire de trei ori si tatal o tot aducea acasa in batai odata ia rupt in fata ei si haina monahala.De atitea batai a ajuns la psihiatrie diagnosticata cu schizofrenie paranoida. A suferit aici doi ani dupa care a trecut la domnul este inmormantata in cimitirul Andronache din Bucuresti.
Mucenita Heruvima a fost radiata de masoni la Budapesta pentruca nu a tradus manuscrisele asa cum au cerut ei. Intoarsa in tara a refuzat orice tratament,duhovnicul ei a fost Pr. Justin Parvu. Inmormantata in cimitirul de la Petru Voda. Am ramas foarte impresionata de cit au suferit ele si si-au dat viata pentru Hristos. Daca stiti mai mult despre aceste doua mucenite din anii nostri va rog sa impartasiti cu noi.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cartile sfinte! | miti29 | Morala Crestina | 3 | 30.10.2011 17:37:10 |
acatistul sfintei mare mucenite anastasia-22 decembrie(nu 29 octombrie) | alexandras | Rugaciuni | 4 | 15.09.2011 14:51:24 |
Locurile Sfinte | lourdes19 | Pelerinaje la locuri Sfinte | 1 | 04.01.2011 16:41:36 |
pelerinaj LOCURILE SFINTE | hyllary | Pelerinaje la locuri Sfinte | 0 | 07.04.2010 21:09:23 |
Orori sfinte | romandragut | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 133 | 09.01.2008 15:07:08 |
|