Citat:
În prealabil postat de Adrianna
Multumesc,
Citisem, dar nu imi era clar nici cine avea aceste dureri si nici cauza durerilor, subiectiva sau o boala care sa le justifice. Pentru ca durerile subiective sunt vindecate tot de tratamente subiective, medicamente placebo, educatie, autosugestie etc. Imi cer iertare daca informatia va pare prea brutala.
|
Citat:
În prealabil postat de Adrianna
Prietena mea nu a afirmat ca darul vindecarii i-ar apartine ci ca un grup de oameni in care se afla si ea (cu acordul si binecuvantarea preotului) s-a rugat pentru acea persoana prin punerea mainilor si persoana s-a vindecat. Si prietena mea mi-a relatat ce a simtit ea personal in timpul rugaciunii, a simtit in mod clar ca era ca un instrument in mainile acelei forte care a vindecat bolnavul. Dupa spusele medicilor care au confirmat apoi vindecarea, acea vindecare este inexplicabila din punct de vedere medical.
|
Serios?
Poate ca diagnosticul de cancer a fost gresit si de fapt nu avea nimic, decat niste dureri care au fost subiective si au trecut tot printr-un proces subiectiv, autosugestie.
Sau poate ca cei care i-au pus diagnosticul de cancer sau poate chiar asa zisa "bolnava" era in cardasie cu "harismaticii" care au "vindecat-o" si au inscenat totul pentru noi adepti.
Imi cer iertare daca informatia vi se pare prea brutala.