Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.06.2012, 23:04:34
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
La 17-18 ani,adolescentii ar trebui sa faca vacantele cu parintii,si nu singuri,asa ca pica din discutie exemplul tau.Sau daca vor sa mearga cu prietenul/prietena la varsta asta,sa fie insotiti de parinti.

Sincer nu inteleg ce vrei sa spui cu"sa iei pe cine apuci"???La ce te referi?
Nu ai prieteni buni?Nu ai rude cu care sa ai o relatie stransa?Cu care sa fii bucuros sa petreci o vacanta?E chiar vorba de"oricine"?Ii iei la intamplare,de pe strada?
Cred ca este trist sa nu ai prieteni,sa nu socializezi si cu alte fiinte...

Aceasta nu e regula,sa stii ca si in urma cu ceva timp cand eram de 20+ nu-mi faceam probleme cu cine merg in vacanta,ci imi faceam planurile dinainte,fie ma duceam sa vizitez prietene in Cluj,Brasov sau plecam impreuna cu colegii de serviciu intr-o excursie scurta de 1-2 zile la munte,la mare chiar si la tara.Mergeam si alaturi de cei casatoriti sau "cuplati" fara probleme;singuratatea nu este un handicap sau o boala,este starea primordiala a omului!!!

Niciodata singuratatea nu mi-a pus piedici in petrecerea timpului liber,ba chiar mi-a conferit toata libertatea din lume.

Poate ca altele sa fie cauzele pt care sa nu poti sa-ti permiti o vacanta,in tot cazul nu lipsa companiei,sa fim seriosi,treceti peste!
Magistral, sora Yasmina!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
vacanta la tara lore86 Generalitati 2 26.01.2011 15:24:43
Vine vara ... ClaudiuT Tinuta in Biserica 18 08.05.2009 18:01:00
Vacanta Delta Dunarii pacatoasa Generalitati 3 24.08.2008 07:20:23
pentru cei in vacanta:joc urzicuta Generalitati 16 23.07.2007 19:48:52