Mda.Toti presedintii Romaniei au fost masoni. Insa, Romania, spre deosebire de SUA, a avut si domnitori si conducatori credinciosi, unii dintre ei ajungand Sfinti. La fel si Rusia,Grecia. SUA nu are mostenirea pe care o are Romania,Grecia,Rusia. Singurii presedinti ai SUA care nu au vrut sa faca planurile masonilor au fost Lincoln si Kennedy. Evident, au murit "accidental" sau din cauza unui "psihopat".
Legionarii nu au fost fascisti. Nici macar nu au fost un partid. Nu ma iau dupa ce invat la scoala, ptr.ca daca ar fi sa ma iau dupa lectiile scolare ar trebui sa cred ca noi ne tragem din maimute, Carol II a fost un Sfant, Stefan cel Mare a fost un desfranat si alte chestiuni. Istoria de la scoala numai adevarata nu este. Am citit despre legionari, am citit cartile lui Codreanu, am vazut marturia sotiei lui Codreanu, am citit si auzit parerile marilor duhovnici despre legiune. Asta ca sa nu mai adaug, ca unii din cei mai mari duhovnici romani au fost legionari, la fel si o parte din Sfintii Inchisorilor. A fost chiar si o profetie facuta de un sfant in privinta legiunii. Si sa nu il comparam pe Codreanu cu Sima. Legionarii au inceput sa fie agresivi dupa ce a venit Sima. Nimeni nu a zis ca au fost perfecti si fara de greseala si cu siguranta au platit ptr.pacatele lor. Eu dau mai mare crezare marturiilor marilor duhovnici despre legiune si a fostilor detinuti politici de pe vremea comunismului si a martirilor care si-au dat viata la Aiud, Jilava si alte inchisori, decat istoricilor, presei si a politicienilor.
Pei cum sa auzi de partidele nationaliste, daca nu sunt promovate de media si sunt date la o parte? Daca mai nou a fi nationalist sau patriot esti etichetat ca fiind "extremist" si media face orice ca sa ajute la defaimarea oamenilor care ar putea sa duca un bine tarii?! Nu am zis ca aceste partide ar fi perfectiunea intruchipata. Am vrut doar sa evidentiez ca numai parditele pe care le vor ei sunt promovate si au dreptul la alegeri. Pana si un copil normal scolar, ne-ar conduce mai bine cat orice politcian corupt. Oricum, un nou Mihai Viteazu, un nou conducator care sa ne scoata din noroiul in care ne-am afundat, nu o sa mai prindem.
@TunsDiana. Poti intra pe siteul lor sa vezi despre ce e vorba.
Gata.ASta este ultimul mesaj postat despre masoni,presedinti,partide etc. Cel putin, pe acest topic.
Imaginea saraciei extreme, la Arad. Foamea i-a impins pe 5 frati sa manance noroi pe paine