![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Plus ca nu are echipa, pe cine sa puna la guvernare? Pe pedofilul Doru Iuga? Da... nu mai poate de smerit ce este cu iahturi, masini si alte cele. Cu astfel de pesonaje vreti sa ne asociem si sa votam, care nu merg decat dupa profit, ca de aia se baga si in politica, si vrea sa candideze, a vazut ca nu ii mai merge cu televiziunea si de "smerit" ce este vrea sa atace premiul cel mare presedintia. Ce cantarete si talente? Trei de un leu, ce emisiuni, ce senzational? Ca a mintit poporul cu serialul Elodia, care cred ca nici nu a existat pana la urma daca nu i s-au gasit osemintele, probabil ca totul a fost o inventie ca sa faca el rating. Prostii s-au uitat la toate serialele lui, facute pentru ca sa se imbogateasca el, prostii l-au crezut si acum mai vor sa il si voteze ca sa faca mai multi bani, lacomia sa este mare. A invitat numai oameni de joasa speta in emisuni, vrajitoare, curve gen Magda Ciumac, snoabe gen Zavoranu, puscariasi scapati de la ocna, si multi altii. Si acum cine credeti ca merge sa il sustina? Cum puteti apara un om care a invitat-o non-stop pe mahalagioaica Nikita sau pe parvenita scandalagioaica Bahmuteanu, pe travestitul Naomi etc, numai ultimii oameni din societate. Nu aveti ochi sa vedeti? Cum sa sustineti un om care este apropiat de-al pedofilului Iuga care a si facut inchisoare? Sau care da pe post propaganda religioasa sectara. In fine, ar mai fi multe de spus dar vad ca nu am cu cine, discutia nu are sens. Daca il iubiti asa de mult ar trebuie sa va inscrieti in partid si sa il votati, nu sa ii mai faceti propaganda pe forum. Si a-propos, cred ca e si tigan. Last edited by TunsDiana; 29.03.2012 at 20:34:44. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Cine are nevoie | laurschepsis | Umanitare | 2 | 24.02.2011 23:01:53 |
Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
Cine stie? | KKokos | Generalitati | 2 | 02.12.2009 18:24:33 |
Eu cu cine votez? | ClaudiuT | Stiri, actualitati, anunturi | 81 | 02.08.2009 23:22:27 |
|