![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e vorba de numarul copiiilor aici, e vorba de strict spatiul locativ si posibilitatile materiale. Nu contest ca la tara, se pot creste mai multi copii, dar la bloc unde spatiul e mai mic, si cheltuielile sunt altele e cam dificil. Plus ca vorbeam si de cazul in care tinerii casatoriti nu au casa sau apartamentul lor, pentru ca stau cu parintii, sunt cazuri si cazuri. Din ce stiu eu preturile sunt ridicate la Palatul copiilor, pe vremuri erau mici. Da, daca sunt mai multi copii se pot folosi hainele in comun desi nu e prea igienic, ideal ar fi sa aiba toti hainele proprii. Ce sa faca cei care au un singur copil si nu au nici bani nici posibilitati sa ia haine de undeva? Trebuie sa le cumpere, ori ati vazut si d-voastra ce preturi sunt in magazine la haine si jucarii, ori sa cumperi haine second hand pentru adulti e una, pt copii sugari, sau mai mici e total aiurea, nu stii ce boli pot lua. E mult de discutat, ideea e ca multi oameni sunt saraci si nu isi permit, dar nici nu au ajutor de niciunde, exista si cazuri fericite in care reusesc sa se descurce cu mai multi copii, dar si mai multe cazuri in care nu se descurca, am intalnit multe cazuri in care multor femei singure le era extrem de greu sa creasca si un copil in lipsa unui ajutor din partea unui barbat. Copiii saraci sunt chinuiti, se compara cu ceilalti copii, e destul de greu sa ii spui unui copil , nu am bani sa iti cumpar asta sau asta etc. In plus, un copil se creste si cu carne nu doar cu ciorba. etc etc |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
La multi ani! | Patrie si Credinta | Diverse Sarbatori | 1 | 30.08.2011 18:06:20 |
La multi ani! | mara2008 | Generalitati | 8 | 08.11.2008 17:32:06 |
La multi ani ! | cristiboss56 | Diverse Sarbatori | 0 | 30.08.2008 17:05:03 |
|