Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.03.2012, 12:03:35
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
nu stiu daca 10 era numarul ideal ptr multi copii.Dar in general fugim la extreme ptr a ne motiva mai bine puctul de vedere.
Hai sa luam o varianta intermediara 3...4. E mai aproape de 1, 2. Nu credeti?
Si acum, sa fim seriosi, unde mananca doi mai manaca si al treilea, chiar si al patrulea, hainele raman de la unii la altii, sau mai nou sunt multi parinti instariti care nu fac decat un singur copil si dupa ce acesta mai creste incep sa tot ii dea din hainute. Si noi am primit asa destule hainute.
Daca e invatat sa manace mancare gatita, la oala de 4 litri mai pui un litru de apa , un morcov, o mana de fasole verde si deja ai mancare ptr 6 persoane.
Palatul copiilor ofera foarte multe variante de activitati interactive ptr copii la preturi foarte mici(gimnastica, pictura , modelaj, dansuri, instrumente muzicale s.a)- in jur de 2,5 lei pe ora.
Desi, teoretic se poate. Acum ramane sa vedem cum se imbina teoria cu practica:)

Draguta povestea cu elefanteii! Nu fug la extreme, persoana care a deschis topicul a vorbit de 10 copii si eu am incercat sa raspund strict la intrebare.

Nu e vorba de numarul copiiilor aici, e vorba de strict spatiul locativ si posibilitatile materiale.

Nu contest ca la tara, se pot creste mai multi copii, dar la bloc unde spatiul e mai mic, si cheltuielile sunt altele e cam dificil.

Plus ca vorbeam si de cazul in care tinerii casatoriti nu au casa sau apartamentul lor, pentru ca stau cu parintii, sunt cazuri si cazuri.

Din ce stiu eu preturile sunt ridicate la Palatul copiilor, pe vremuri erau mici.

Da, daca sunt mai multi copii se pot folosi hainele in comun desi nu e prea igienic, ideal ar fi sa aiba toti hainele proprii.

Ce sa faca cei care au un singur copil si nu au nici bani nici posibilitati sa ia haine de undeva? Trebuie sa le cumpere, ori ati vazut si d-voastra ce preturi sunt in magazine la haine si jucarii, ori sa cumperi haine second hand pentru adulti e una, pt copii sugari, sau mai mici e total aiurea, nu stii ce boli pot lua.

E mult de discutat, ideea e ca multi oameni sunt saraci si nu isi permit, dar nici nu au ajutor de niciunde, exista si cazuri fericite in care reusesc sa se descurce cu mai multi copii, dar si mai multe cazuri in care nu se descurca, am intalnit multe cazuri in care multor femei singure le era extrem de greu sa creasca si un copil in lipsa unui ajutor din partea unui barbat.

Copiii saraci sunt chinuiti, se compara cu ceilalti copii, e destul de greu sa ii spui unui copil , nu am bani sa iti cumpar asta sau asta etc. In plus, un copil se creste si cu carne nu doar cu ciorba. etc etc
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
La multi ani! Patrie si Credinta Diverse Sarbatori 1 30.08.2011 18:06:20
La multi ani! mara2008 Generalitati 8 08.11.2008 17:32:06
La multi ani ! cristiboss56 Diverse Sarbatori 0 30.08.2008 17:05:03