Citat:
În prealabil postat de caryna
Multumesc din suflet pentru sfaturi.
O sa citesc chiar acum ce mi-ati dat.
Nasul meu este crestin-ortodox practicant...merge la multe biserici,se roaga,pune lumanari,acatiste....A fost la Muntele Athos.
I-a spus cineva ca preotii si cei din conducerea Bisericii ne ascund acest adevar al activarii chakrelor....asta vreau....sa-i spun ca nu e adevarat ce i s-a spus dar nu stiu nimic legat de acest subiect. I-a spus acea persoana ca si in Biserica exista pictat al 3 lea ochi.
Mi-a spus mai multe dar le-am uitat. Doamne ajuta!!
|
E amuzantă suspiciunea de conspirație a Bisericii prin ”ocultarea” învățăturii despre chakre. Adică n-a ascuns faptul că un credincios poate dobândi harul Duhului Sfânt și ascunde ”marile” descoperiri ale yoghinilor! Ca să nu mai vorbesc de îndumnezeirea prin har și alte bunătăți pe care le poate dobândi oricine îndrăznește să-l creadă pe Hristos până la capăt, lepădându-se de sine prin iubire și asceză continuă.
Caryna, Biserica cunoște primejdiile la care se expune cineva care accesează lumea duhurilor, legat fiind de un trup pătimitor și o minte slabă, neluminată de har. Practic, inviți răul să-ți invadeze viața, instalându-se confortabil ca într-un loc unde e bineprimit. Și după o vreme începi să-ți dai seama că trăiești într-o mică enclavă a întunericului în lumea noastră și nu mai știi cum să scapi din închisoarea demonică în care ai intrat singură și nesilită de nimeni. Ai grijă cui deschizi ușa inimii!