Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.01.2012, 21:50:32
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihai36 Vezi mesajul
Nu ecumenismul este problema ci lispa dragostei din oameni -acel sentemnt de fratietate si gingasie plina de respect care trebuia sa depaseasca orice diferenta si orice dogma indiferent de religie

Dumnezeu la judecata nu o sa intebe citi am judecat si hulit dintre cei care nu li sa dat credinta in Fecioara (ea este Dumnezeu? poate ca este dar ce vina au ei ca nu stiu?) ci o sa ne intrebe citi dintre ei am iubit si i-am ierat ca nu li sa dat aceeasi credinta si aceleasi certitudini.

si dupa acest sablon al omeniei firii or sa fie judecati toti din orice religie si orice neam .fara partinire

noi nu sintem chemati sa judecam cu a noastra judecata limitata ci sa propovaduim la toate neamurile .
la ce neamuri necrestine propovaduieste acum ortodoxia? nu se stie
la care porpovadueisc alte ramuri crestine ? la mai multe din africa pina in india si mai departe , china etc
Mihai, cata vreme esti crestin, fie si de alta confesiune decat cea ortodoxa, te afli sub ocrotirea Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu. S-ar cuveni, daca nu izbutim sa O iubim si sa O slavim, cel putin sa aratam un strop de recunostinta pentru ca suntem in viata si prin urmare, ca tot crestinul, inca avem nadejde la viata.
Si chiar de nici crestin nu esti, nimerit cred ca ar fi sa vorbesti cu o anumita cuviinta despre Cea Care este Nascatoare de Dumnezeu, asa cum credem noi, crestinii ortodocsi care am citit cuvintele tale aici pe forum.
Te rog sa fii bun si sa reflectezi cateva clipe la rugamintea mea. Pesemne si alti oameni te-or ruga acelasi lucru.
Iertare, te rog, pentru atragerea atentiei.
Doamne ajuta!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" doctor_faustus Secte si culte 330 03.07.2013 18:09:58
Puterea de a o lua de la capat Alexa12 Generalitati 4 17.12.2012 16:48:18
"Nu ramanem decat cu ceea ce daruim" silverstar Generalitati 10 15.02.2012 12:12:40
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) hydro314 Generalitati 0 13.02.2012 20:40:11