Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.01.2012, 23:25:11
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lagrace Vezi mesajul
puteai bea aghiasma.

Ai scapat necontrolat ... Eu a trebuit sa reprogramez plecarea si sa am licenta windows cu mine. La Otopeni erai ? In Romania legea inca nu se aplica. In rest, peste tot.
Nu eram in Romania,de-aia am spus de "fratii" catolici...
Cu agheasma am mai auzit varianta ca o puteam bea,dar mancasem,deci pacatuiam. Dar poate era pacat mai mic intr-adevar. Totusi,"mai mare vina o au cei ce M-au trimis la tine". Asa ca pacatul lor pana la urma,eu le-am spus destul de clar ca este apa sfintita,de la manastire,ca tine de religia mea,dar nici n-au vrut sa auda. Asta este,data viitoare o sa am mai multa grija.

@Laura,in caz ca nu ai licenta la Windows il poti scoate de pe PC,dar cum spuneai ca la tine nu poti sta fara acte ca te depisteaza,e de inteles ca ai.

Totusi,te depisteaza doar daca esti conectat la internet. O sa studiez si posibilitatile de "fentare" a sistemului,trebuie sa existe o portita. Intri cu alt proxy,modifici un user agent ceva,trebuie sa se poata intr-un fel...
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfantul Nectarie – Minuni in Romania Daniel777 Resurse ortodoxe on-line 80 26.06.2021 16:26:59
ce mai citim pe internet ? preot_gabriel Generalitati 2 21.02.2010 22:01:59
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! elenavioletacocos Generalitati 22 22.11.2009 22:58:28
Dictatura Biometrica atinge Onestiul aristide Stiri, actualitati, anunturi 7 19.08.2009 21:18:43
Irlanda a respins tratatul de la Lisabona Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 14 21.06.2008 14:14:45