01.01.2012, 20:49:08
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 28.02.2011
|
|
Citat:
În prealabil postat de stefan florin
si de unde stii tu ca eu nu cunosc istoria neamului? A zis cineva pe topicul acesta ca actualii conducatori sunt buni? Si ca sa fim corecti Mihae e FOSTUL REGE al Romaniei. A abdicat. Datorita lui am stat atatia ani sub comunism. El a deschis larg portile sovieticilor, dupa lovitura de stat impotriva lui Antonescu de la 23 august 1944, care au ajuns pana la Berlin. Asta o stiu si de la bunicul meu dupa mama si de la fratele bunicii dupa tata, ambii veterani de razboi, Dumnezeu sa-i ierte. Imediat după încheierea războiului, generalul Allen F. Brooke, șeful Statului Major Imperial al Armatei Britanice, avea să facă un adevărat reproș României: „Prin actul de la 23 august 1944, România a deschis rușilor larg porțile și a contribuit la ocuparea unei jumătăți din Europa de către ruși. Dacă România ar mai fi rezistat, Aliații anglo-americani ar fi putut înainta adânc spre răsăritul Europei“ (vezi Ioan Șuța, Geo Stroe,DREPTATE ROMÂNIEI!, Editura Tempus, ed. 2003, pag. 122; ed. 2007, pag. 180). Dupa mine, Mihai e un tradator. Prietenul Raoul are dreptate. Istoria o dovedeste.Doamne ajuta!
|
Daca Romania ar mai fi rezistat... armata sovietica avea in 1944 90 000 de tancuri, cele mai bune din lume, la Minsk intr-o singura operatiune militara a fost distrusa 90% din armata de centru si nord germ. Intre Minsk si Berlin doar noroiul drumurilor polneze a mai oprit inaintarea sov. ....cu ce sa reziste...
|