![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajută!
Studenții au început astăzi un nou an universitar. :) Cu această ocazie, aș dori să le urez colegilor mei și studenților de la alte facultăți MULT SUCCES ÎN NOUL AN! Dumnezeu să fie cu noi, să ne lumineze mintea "spre primirea tuturor învățăturilor bune și folositoare" și să ne ajute ca, însușindu-ne cunoștințe și experiențe de viață noi, să progresăm în viața spirituală, spre slava Sa și spre binele semenilor noștri! Să-I dăruim lui Hristos cu râvnă ostenelile tinereților noastre (potrivit îndemnului Sfântului Ioan Scărarul) și să înmulțim în jurul nostru bucuria și entuziasmul specific acestei vârste! Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, ajută-ne să folosim spre slava Ta tot ceea ce ne dăruiești și, în acest nou an, să punem început bun! Fii cu noi, Doamne, Mântuitorul nostru și luminează drumul vieții noastre, căci Tu ești nădejdea noastră și adevăratul nostru Învățător! Întărește-i și povățuiește-i, Doamne, pe părinții și pe profesorii noștri, astfel încât să ne poată împărtăși bunurile spirituale pe care, prin multă nevoință, le-au dobândit de la Tine. Amin!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|