Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.09.2011, 16:04:26
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Eu cred ca aude si vede tot. Si cand crezi ca mai rau nu se poate iti arata ca se poate. Asa ca aveti grija, toti care sunteti tentati sa credeti ca ati ajuns la capatul rabdarilor, ca intotdeauna e loc si pentru mai rau. Unii spun ca "nu iti da niciodata mai mult decat poti sa duci", altii spun "sa nu-ti dea Dumnezeu cat poti sa duci", e ca treaba cu paharul care poate fi jumate gol sau jumate plin. Altii mai spun "ce nu te omoara te face mai puternic", dar in realitate nimeni nu stie ce se va intampla pana la urma, se mai spune "incurcate sunt caile Domnului", dar iarasi nu se stie daca nu cumva le incurcam noi. Pana la urma, pana si cei mai credinciosi cred ca in mare parte depinde de noi cum influentam si cum orientam lucrurile pe o cale sau alta. De multe ori dam vina pe Dumnezeu pentru propriile neputinte si/sau eventuale alegeri proaste; e drept ca la astea contribuie si mostenirea noastra genetica, constructia proprie fiecaruia, experienta, inteligenta, puterea fizica si morala, conjuncturile si alti factori intinseci sau extrinseci. Trebuia sa mai scriu ceva ca o concluzie, dar am uitat-o, ma scuzati.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce m-am saturat de viata si totusi o traiesc? Mflory Generalitati 65 22.01.2015 23:14:41
Oare toti cei din Rai pot sa-l vada nemijlocit pe Dumnezeu? sergiu Din Noul Testament 51 06.03.2010 12:31:10
Ajutati-l pe Daniel sa auda si sa vorbeasca! vip_roxybodea Umanitare 1 24.06.2008 08:56:14
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus Ioan_Ciobota Generalitati 0 17.02.2008 08:36:51
GLASUL MEU SA SE AUDA IN CER Ioan_Ciobota Generalitati 0 16.08.2006 16:15:30