O intrebare si un vis
Nu stiu daca postez unde trebuie si imi cer scuze daca nu!
Am o intrebare care ma macina de 9 ani, de cand a decedat tatal meu. In a 2-a zi de priveghi tatalui meu au inceput sa-i curga lacrimi din ochiul stang iar in biserica au inceput si si din ochiul drept. Ce semnificatie are aceasta intamplare? Exista in cartile bisericesti o explicatie?
Cand aveam in jur de 5-6 ani o colega a mamei mele imi tot vorbea despre religia ei si ma convinsese sa nu ma mai inchin. Parintii mei desi nu ma obligau sa ma inchin in fiecare seara incercau sa-mi explice.Intr-o seara dupa rugaciunea de seara m-a rugat la Dumnezeu sa-mi arate cum este mai bine "sa ma inchin cum zic mami si tati sau sa nu ma inchin cum ma invata tanti Marioara" . Am visat 2 lacasuri de cult despartite de o ulita. Am intrat in primul care nu avea cruce si cand am iesit afara era furtuna, de care m-am adapostit in cel de-al 2-lea lacas de cult care avea cruce.Cand am iesit de acolo cerul era senin si pe el era o imagine cu Maica Domnului care tinea un copilas cu parul negru si rosu in obraji in brate (banuiesc ca era Iisus). O prosti pentu unii dar un adevar pentru mine...niciodata nu ma voi mai indoii de religia ortodaoxa.
|