Citat:

| 
					În prealabil postat de Bogdan N  Din cate se pare nu ai primit nici un raspuns la acest topic. Sincer nici eu la al meu care avea acelasi subiect. Care este raspunsul? TRAGIC. Se spune ca si tacerea este un raspuns. Oare si in acest caz putem lua aceasta tacere ca pe un raspuns? | 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++  ++++++++++++++++++++
  Asa se pare  ca  nu prea intereseaza  parerile  noastre si  nici  nu cred  ca are vreun  rost  de oare ce   autoritatile  lumesti  le intereseaza numai di  4 In 4  ani   votul  prostimi, iar  pe cele  bisericesti   nu stiu ce sa zic  sunt  supuse  pliticului su  nu stiu ce sa cred asta  nu este  de   prima data  de ani de zile se spune acest  lucru de  Sf. sarbatoare   poate  ca  nu au vazut  la tv. asu  nu  au  auzit  de la  nimeni  se poate  ca  nu au televizoare  ar trebui sa le  cumparam  noi si sa le  timitem  poate asa   sar  cauta o rezolvare a  aceste  batjocoriri a  sarbatori Adormiri   Maici Domnului.
  Slavit  sa  fie Domnul Dumnezeul  nostru  si sa ne  lumineze cu Lumina  cunostintei  lui,

Sigur  se  vor  gasi uni sa spuna  ca  nu a fot  drept  si ca  nu este asa  ca este  numai  rautatea  din presa  cum se  spune si cu  alte  ocazi   poate  suntem toti  orbi si  surzi si nu  auzim si nu vedem  bine.
  Doamne  ajuta   neputintelor  noastre  amin amin amin