| 
				 Sarbatoarea Sfintei Mari 

Iubiti Mei frati si surori  ce  parere are  fratiile  voastre  de felul In care inteleg uni dintre frati nosti din diferite   locuri sa  cinsteasca Sarbatoarea  Adormiri  Maici Domnului  am vazut  la  televizor si  va spun cu durere In suflet ca  am  lacrimat si  ma durut  cum poate  sa fie  uni dintre  noi atIt de Intunecati  cu Mintea si cu Sufletul, oare asta Inteleg ei ca este cinste sa  pui  manele la portile Manastiri si ce au facut autoritatile  ca sa rezolve acest   lucru pentru ca nu este  de azi de ieri ce este  de  vreme Indelungata aceasta  batjocora  adusa  Sfintei Biserici si Cinstitei de Dumnezeu   Fecioara si  Maica   a Domnului nostru IISUS  HRISTOS.Aceiasi  culpa  o au si autoritatile Bisericesti  care  nu sau sesizat si nu au cerut  ajutorul si sprijinul  celor in drept sa rezolve  acest  fenomen  aceasta paga si batjocora  dac  vor  sa bea sa se Imbete sa se duca  la departate  de Biserici si de Sfintele Manastiri.
 Ma  mr  cum  ne  mai poate Rabda Dumnezeu pe PamInt.
 Doamne   tu  esti  mult Indurat si mult  milostiv  cu noi  nebuni si pacatosi  te  rugam  curateste  tu  locurile  cele  Sfinte  de  aceasta  molima si batjocora  a  deavolului.

Slavit sa  fie Domnu Dumnezeul  nostru  In veacul veacului  amin
 |