Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.08.2011, 16:19:25
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Iar te arunci să faci afirmații fără a avea pic de habar în ceea ce mă privește. Dar nu-i bai, n-a murit nimeni din asta, sper să nu mor nici eu.

La ce grad ai ajuns? Cine ți-a fost maestru? Două întrebări simple, la care, ca un bun ortodox ce ești te rog să-mi răspunzi.

În altă ordine de idei, are cineva un link, un document, ceva oficial despre poziția Biserii vis-a-vis de reiki?
Nu neg ca sunt putin mai greu de cap cateodata, dar nu fac afirmatii fara sa am habar din moment ce chiar tu ai scris despre reiki, orb nu sunt.
Biserica nu da pozitii oficiale despre religia din insula Trinidad sau despre Reiki pentru ca sunt in afara bisericii. Nu are importanta ce maestru am avut acum multi ani, inainte sa devin ortodox, sper ca ai inteles ca eu am spus de tot reiki, nu depinde de maestru.
Citeste te rog pentru informare conferintele despre reiki, unde au scris si persoane care au practicat, nu doar din carti.
Reiki e compatibil cu religiile panteiste, unde divinitate e un fel de energie prezenta in toate. Eu am inceput sa-mi pun mai multe semne de intrebare cand am citit ceva despre voodoo si am vazut cateva asemanari.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Acupunctura, Hipnoza, Reiki, Radiestezia reprezinta vrajitorie sau nu? mihaisepo Vrajitoria 58 06.11.2018 01:27:29
Reiki si tentatii oana Re Alte Religii 157 02.09.2017 16:59:59
Reiki Riluri Intrebari utilizatori 95 05.11.2015 16:48:52