"cununie legata"
buna ziua la toata lumea,ma numesc marius,sunt nou pe aici si vreau sa va cer parerea voastra?ce credeti despre cununii legate?mai exact,sa va descriu in linii mari povestea mea:bunica mea a crescut fara tata,mama mea la fel,eu la fel,si acum am un copil de 4 care creste fara mama!am vrut duminica aceasta sa-mi intreb duhovnicul dupa Sfanta Liturghie,dar va spun sincer ca mi-a fost rusine dupa predica ce-a facut-o!mai exact ca diavolul ia diferite forme la fel cum a fost in cazul celor 2 demonizati,are diferite ispite,etc,ca oamenii in loc sa vina la Dumnezeu sa se roage cu credinta pt diferite cereri se duc la ghicitori,dat in carti,ghioc,bobi,etc,adica la lucruri ale diavolului chiar si pt a afla daca fiica lui x se va cununa anul acesta!eu in schimb nu am apelat la astfel de practici ci doar m-am rugat la Dumnezeu(sincer nu prea de mult timp).in 2005 am avut o relatie,urma sa ne casatorim,luasem si verighete...au aparut certuri,neincredere...s-a terminat..in 2010iar am cunoscut pe cineva care m-a acceptat si cu copil dar nu s-a concretizat nimic,acum 7 luni am cunoscut pe cineva,ne facusem planuri mari urma sa ne casatorim peste 1an dar ...degeaba..s-a terminat!chiar e real termenul de "cununii legate"?
|