Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.06.2011, 19:16:17
paprika
Guest

Implicit pt anna 21

doar o nelamurire. oricum nu ne vom putea intelege niciodata una alteia opiniile, dar ma intreb cum ati reactionat cand fiul dvs i-a spus acelei domnisoare ceea ce i-a spus.
ca poate ea n-a avut curajul sa-i spuna una buna si sa-l puna la locul lui de copil. cati ani are? e chiar asa de mic incat sa nu-si dea seama ce vorbeste? vi se pare ca e un motiv de mandrie ce a facut, ca are curajul sa "spuna lucrurilor pe nume", sa zic asa?
si dvs nu ati intervenit in niciun fel? ati fi putut sa spuneti purul adevar: " nu dragule, ea nu este inca matusa ta, este prietena unchiului tau si poate ca intr-o zi va fi matusa ta. daca ea va decide treaba asta." ce atata tabu?
si chiar ati intrerupe legaturile cu familia dvs sau a sotului pt ca se promoveaza concubinajul? adica sa-i privezi pe copii de bunici pt ca au opinii diferite de ale voastre?
oare daca ar fi impotriva concubinajului nu le-ati gasi totusi alte defecte? poate ca bunicul ar trage la masea, sau bunica ar mai fuma din cand in cand. poate ca bunicul mai scapa o injuratura sau bunicii ii place barfa. bunici perfecti nu exista... dar e o buna vorba "cine nu are batrani sa isi cumpere"... nu uitati ca nici dvs nu sunteti perfecta, nici eu, nici nimeni.. iar roata se intoarce, intr-o zi fiul dvs va va aduce o nora. o, da, se vor casatori la timp, nu va ingrijorati, dar daca si ea va va gasi un defect pe care sa nu-l poata suporta... ??? si va va priva de nepotei?
ma intrebam si eu doar asa, nu dati cu pietre...
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
dati-mi un sfat izmenuzza Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 64 10.09.2012 19:28:47
Dati-mi un sfat va rog! alinutzica Generalitati 14 06.07.2011 15:25:18
Dati-mi va rog un sfat mariuszamfirescu Nunta 8 08.02.2009 23:00:49
dati-mi un sfat sadiy Umanitare 5 21.07.2008 22:07:31
Dati-mi un sfat Dia Rugaciuni 7 15.12.2006 23:26:26