Citat:
În prealabil postat de Thor01
Nu ma smintesc ...
Dar sunt intr-o stare ce am intalnit-o o singura data in viata ...
Spre nenorocul meu am mai dat de cineva ca el ... tipul terminase teologia ... in parte ...
|
E neverosimil ca toate care sunt ieșite din apă, căci apa e un fel de mamă a lor, să conțină apă? Piatra conține apă, uraniul conține apă, toate cele ce le găsim în pămîânt conțin apă căci apa este mama lor, ea le-a născut la porunca Domnului.
Iar Luna era curată și albă perfectă la început dar de când omul a păcătuit i-au apărut pete pe față. Și de atunci ne arată neâncetat păcatele pe care le facem pe fața ei.
Păi de ce nu crezi că e plat aici jos că nu-i vezi marginile? Păi cum ar artă după mintea ta niște margini cu ceva ce nu este creat? Cum ar fi granița aia cu necreatul? Granița între necreat și creat... cum ai vedea necreatul dacă nu e creat.
La eclipsa de lună sau la fazele lunii, de ce e lumina de aceiași intensitate, de aceiași strălucire dacă pământul acoperă din suprafața solară, se interpune... sau o suprafață luminoasă dă aceiași lumină dacă se acoperă treptat din ea? Nu este o lumină punctiformă ci o suprafața solară care dacă se acoperă treptat n-ar trebui să dea ea lumină tot mai slabă? De ce partea luminoasă a lunii are aceiași intesitate a strălucirii?
Imaginiile cu galaxiile nu sunt reale, sunt speculații, niște filme măsluite, sau ce crezi că a filmat cineva sistemul planetar din lateral sau galaxiile? Ele nu există. Iar stelele sunt multe și mici. Unele cât un oraș altele cât o casă.