Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.06.2011, 12:45:53
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit maria40

Geanina, draga

Necazurile pe lumea asta sunt multe si felurite. Nu-ti pierde nadejdea in Dumnezeu!
Parerea mea este sa vorbesti cu mama ta pentru ca ati ramas voi doua si trebuie sa comunicati una cu cealalta. Acum nu este nevoie de tacere pentru ca in mintea fiecareia din voi sunt acum tot felul de ganduri negre. Ia-ti mama la o plimbare in parc sau intr-un loc mai linistit unde sa puteti discuta despre tot ceea ce va apasa. Voi doua de acum inainte va trebuie sa vorbiti despre orice chiar daca este un lucru minor.
Va trebuie rugaciune, incredere in bunul Dumnezeu si rabdare....
Pana la urma veti reusi sa nu ai nici o teama.
In ce priveste caderea parului pot sa-ti impartasesc din experienta mea de cand eram copil...
La coafura in timp ce ma tundea mi-a spus coafeza ca am vreo doua portiuni de vreo 5 cm in diametru unde eram efectiv cheala. Era perioada liceului...examene, stres tot tacamul. Ce sa fac? Am fost la dermatolog mi-a dat ceva unguente si dupa vreo 2 luni de tratament eram tot cheala. Dumnezeu a randuit, insa, sa discut cu o batranica in piata care mi-a spus ca cel mai bine este sa ma dau cu usturoi pe pielea capului. Asa am facut! Crede-ma in vreo doua saptamani deja imi aparusera mici perisori in zona unde eram cheala.
A fost si un remediu ieftin si bun.
Doamne ajuta!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
am nevoie de un sfat Nico11 Pocainta 2 06.04.2011 19:58:27
am nevoie de un sfat mariuca92 Homosexualitatea 91 26.04.2010 18:01:53
am nevoie e un sfat luminitam Generalitati 36 08.09.2009 15:29:03
Am nevoie de un sfat sophia Generalitati 10 13.05.2009 01:08:32