![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
subscriu. si eua m trecut printr-o situatie asemantoare.imi iubeam teribil sotul,ajunsesem sa il iubesc mai mult decat pe Dumnezeu.si in pofida iubirii mele foarte mari, lucrurile dintre noi au inceput sa denegereze. totul pana cand am realizat gravitatea pacatului facut.m-am spovedit si m-am straduit sa il cobor de sotul meu de pe locul cuvenit lui Dumnezeu. si abia cand sotul meu a a juns pe locul cuvenit, lucrurile dintre noi au inceput sa intre pe fagasul normal. de aceea spune Domnul:cine iubeste pe sot, sau frate(.....)mai mult decat pe mine, nu este vrednic de mine. sane straduim sa il iubim pe Domnul mai mult decat orice si atunci si rugaciunea noastra va fi ascultata.:)
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu nu ne lasă când avem credință și nădejde. | dorinastoica14 | Generalitati | 22 | 01.04.2013 11:17:13 |
De cand exista Dumnezeu ? | iulian92 | Generalitati | 192 | 27.05.2011 10:00:19 |
Cand Dumnezeu iti vorbeste prin oameni! | miti29 | Intamplari adevarate | 13 | 03.02.2011 15:48:40 |
Cand Dumnezeu spune : Nu ! | cristiboss56 | Eutanasia | 8 | 21.01.2009 11:05:01 |
|