![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Barbatii care sunt asa cum spuneti dumneavoastra sunt asa din multe motive nu numai ereditar sau din cauza educatiei. Da, sunt si cazuri in care femeile poarta vina in scandalurile din familia lor. Calmati-va un pic, nu va aprineti chiar asa... Vedeti, daca faceti asa cu sotul dvs si ii interpretati spusele gresit, si in pripa si mai si exagerati reprosandu-i ca a zis ceea ce n-a zis, asa cum faceti cu mine, cum sa va mai iubeasca? Daca mai este si iute la manie... Sa va invat ceva: In viata, in orice situatie, la serviciu, acasa, in autobuz sau la vreo coada, pastrati-va calmul. Daca va simtiti jignita sau nedreptatita sau treburile nu merg asa cum doriti, analizati cu discernamant si calm care este cauza. Cu calm lucrurile se vad mai clar. NU INCURAJEZ VIOLENTA SI ADULTERUL dar nici nu dau cu biciul in barbati doar pentru ca unii din ei isi bat nevestele sau le inseala. Un barbat violent si adulter se cunoaste de la inceput, din faza de prietenie. Si nu ti-l faci sot. Daca a devenit "rau" in timpul casniciei, atunci "e ceva putred"... Oare sotia n-are nici o vina? Si daca nu are nici o vina, atunci inseamna ca el este bolnav si nu-l lasi, il ajuti. Asa ca, fetelor, inainte de a va marita DESCHITETI BINE OCHII ! Pt finalul discursului meu, va rog, recititi ce am scris. Va rog sa ma iertati pentru indignarea pe care v-am provocat-o. Poate ca veti reusi sa treceti peste asta. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un sfat? | silent assasin | Generalitati | 24 | 30.03.2011 22:24:41 |
Vasile cel Mare - un sfant intelept si milos | NECTARIE | Generalitati | 3 | 04.01.2011 16:20:48 |
un sfat intelept pentru tineri | teodora21 | Nunta | 12 | 05.01.2010 23:18:22 |
La multi ani prietenului nostru intelept cristiboss(Cristian) | tigerAvalo9 | Generalitati | 30 | 28.12.2008 15:49:41 |
Un Parinte intelept | Laurentiu | Mari Duhovnici si predicile lor | 3 | 16.09.2008 23:03:08 |
|