Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.06.2011, 15:07:07
vintage
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DianaCornea1983 Vezi mesajul
Din cate inteleg dumneavoastra ati dori ca femeile sa suporte bataile si inselatul doar pentru ca, din experienta d-voastra barbatii le suporta la randul lor? Nu sunt de acord cu ceea ce spuneti!
Dupa parerea mea, barbatii violenti si curvari sunt asa din cauza educatiei primite in familie, daca au avut un tata betiv si bataus, la fel va fi si el!
Nu sunt vinovate femeile, in nici un caz pentru ca barbatii sunt cum sunt, ei sunt singurii vinovati!
Domana, fara suparare dar d-voastra sunteti o femeie anti-femei care ar incuraja baitaia si adulterul pentru ca, de... femeia o merita, este cicalitoare! Din cauza uneia ca d-voastra avem mentalitati invechite si nu avanseaza societatea, violenta este proliferata cu astfel de mentalitati! Va face placere sa vedeti femei batute? Si pe deasupra le mai si acuzati ca ele sunt de vina pt batai si adulterul femeii? Nu, barbatii inseala pentru ca sunt incurajati de societate, si in speciald e femeie ca d-voastra!
Draga Diana Cornea, nu ati citit cu atentie ceea ce am scris. Nu am scris niciunde ca doresc sa fie batute femeile si inselate. Asta se intampla si fara sa vreau eu.
Barbatii care sunt asa cum spuneti dumneavoastra sunt asa din multe motive nu numai ereditar sau din cauza educatiei. Da, sunt si cazuri in care femeile poarta vina in scandalurile din familia lor.
Calmati-va un pic, nu va aprineti chiar asa... Vedeti, daca faceti asa cu sotul dvs si ii interpretati spusele gresit, si in pripa si mai si exagerati reprosandu-i ca a zis ceea ce n-a zis, asa cum faceti cu mine, cum sa va mai iubeasca? Daca mai este si iute la manie...
Sa va invat ceva: In viata, in orice situatie, la serviciu, acasa, in autobuz sau la vreo coada, pastrati-va calmul. Daca va simtiti jignita sau nedreptatita sau treburile nu merg asa cum doriti, analizati cu discernamant si calm care este cauza. Cu calm lucrurile se vad mai clar.
NU INCURAJEZ VIOLENTA SI ADULTERUL dar nici nu dau cu biciul in barbati doar pentru ca unii din ei isi bat nevestele sau le inseala.
Un barbat violent si adulter se cunoaste de la inceput, din faza de prietenie. Si nu ti-l faci sot. Daca a devenit "rau" in timpul casniciei, atunci "e ceva putred"... Oare sotia n-are nici o vina? Si daca nu are nici o vina, atunci inseamna ca el este bolnav si nu-l lasi, il ajuti.
Asa ca, fetelor, inainte de a va marita DESCHITETI BINE OCHII !
Pt finalul discursului meu, va rog, recititi ce am scris.
Va rog sa ma iertati pentru indignarea pe care v-am provocat-o. Poate ca veti reusi sa treceti peste asta.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un sfat? silent assasin Generalitati 24 30.03.2011 22:24:41
Vasile cel Mare - un sfant intelept si milos NECTARIE Generalitati 3 04.01.2011 16:20:48
un sfat intelept pentru tineri teodora21 Nunta 12 05.01.2010 23:18:22
La multi ani prietenului nostru intelept cristiboss(Cristian) tigerAvalo9 Generalitati 30 28.12.2008 15:49:41
Un Parinte intelept Laurentiu Mari Duhovnici si predicile lor 3 16.09.2008 23:03:08