Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.05.2011, 13:25:56
Daniel_7 Daniel_7 is offline
Banned

Data înregistrării: 11.05.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de diador Vezi mesajul
cred in existenta lui Dumnezeu si in ceea ce face pt noi.dar nu pot gasi acea liniste pe care multi dintre oameni o gasesc. pt mine viata pare o neliniste si un chin continuu,in consecinta moartea reprezinta finalul unui drum plin de incercari grele cand Dumnezeu considera ca ai suferit destul si iti permite sa iti odihnesti sufletul.pana la acest punct final imi pare ca nu suntem altceva decat niste cai pe un hipodrom plin de obstacole pe care cumva cumva tb sa le trecem.obstacolele si calea sunt dinainte stabilite noi nu putem schimba directia ori sensul.singura alegere imi pare doar aceea sa le sarim sau rupem caci prea obositi fiind uneori inchidem ochii si dam inainte cu capul doar doar rupem unul.pt mine asta nu reprezinta alegere libera.
In ceea ce priveste pe Adam si Eva ,acolo lucrurile sunt un pic mai complicate,si recomandarea mea este sa nu-ti bati capul acum cu aceasta problema.

In privinta suferintei,aceasta are rolul de a purifica sufletul si a-l antrena prin incercari.Avem parte de grade si feluri de suferinta ,in functie de cum ne alegem drumul.Avem libertatea de a ne alege drumul,dar de suferinta nu vom scapa.Jertfa lui Iisus pe cruce ne arata drumul fiecaruia dintre noi.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Soarta scrisa sau liberul arbitru? mirceab26 Sectiune dedicata profesorilor de religie 59 17.12.2011 12:59:11
liberul arbitru fanietta Generalitati 15 24.05.2011 10:30:54
liberul arbitru gd1859 Despre Sfanta Scriptura 33 18.10.2009 11:57:25
Planul lui Dumnezeu vs. liberul arbitru giovaninnaa Generalitati 14 21.05.2009 13:16:20
Liberul arbitru silverstar Generalitati 13 08.01.2007 14:13:17