![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Am ascultat ani buni din viata black/death metal (muzica satanista).
Ideea e ca n-am rezonat niciodata cu mesajele sataniste, si nu simteam ca-l evoc pe satan cand ascultam muzica respectiva. Sincer sa fiu partea instrumentala ma atragea foarte mult. Am incetat sa ascult o astfel de muzica pentru ca nu mai rezonam cu ea. E un lucru care a venit de la sine. N-am simtit niciodata sa ma judec pentru ca am ascultat o astfel de muzica, atata timp cat nu l-am idolatrizat niciodata pe mentorul lor :) Citat:
Da-ne Doamne mie si natiunii Credinta Fiului Tau cand si-a asumat pacatul lumii Ca sa putem sta drepti in fata furtunii Ca'i atat de trist sa vezi ce ieftin se vand unii Trag numai pentru ei si fac ce vor Demoni, manglitori ma tenteaza sa raman un carnivor Dar raze de adevar mangaietor de la Mantuitor Au ajuns la inima mea cu mult inaintea lor! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mi s-a spus ca voi muri peste 3 ani... | pacatoasa | Vrajitoria | 215 | 30.12.2017 22:11:59 |
A venit gerul peste Romania.Lucruri bune sunt?dar lucruri rele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 15 | 06.01.2011 10:45:18 |
File de peste cu rosii | tanty12 | Intrebari utilizatori | 2 | 13.03.2010 01:47:15 |
Talcuirea evangheliilor de peste an | patinina34 | Rugaciuni | 82 | 09.01.2009 08:44:01 |
|