Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.05.2011, 12:41:53
Daniel_7 Daniel_7 is offline
Banned

Data înregistrării: 11.05.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Liviu33 Vezi mesajul
Hai sa nu exageram! Suntem totusi oameni normali, nu mai am sanse la mantuire daca nu ascult radio/tv bisericesti, ies samabata asta la gratar cu prietenii si familiile lor, imi schimb saptamana viitoare niste electrocasnice prin casa, tocmai ce am fost promovat si am toate sansele sa urc si mai sus in ierarhie,nu renunt la vacanta pentru care am si achitat avansul si am de gand sa-mi serbez ziua de nastere printr-o petrecere la tara? Am constiinta impacata ca am ajutat cat am putut biserica(constructia uneia), copii orfani, bolnavi etc. Pe noi astia care ducem o viata cat de cat normala, cu bune si rele, cu jertfe si placeri ne sare Dumnezeu la numaratoarea dreptilor? Daca stau bine sa ma gandesc suntem majoritari...
Suntem majoritari,numai ca calea spre Imparatia Cerurilor este stramta.
Eu nu am aruncat aceste cuvinte grele,ca iti pierzi sansa la mantuire.
Am spus ca urcusul duhovnicesc presupune debarasarea in timp de placerile vietii si a trupului.Ca nu o fac multi,adica majoritatea,asta e adevarat,insa nu e si asa cum trebuie.
Eu am aratat niste repere,nu am spus ca sunt obligatorii,sau ca daca continui sa nu-ti imbunatatesti viata pierzi sansa la mantuire.
Insa si drumul spre Cer presupune maturizare duhovniceasca.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mi s-a spus ca voi muri peste 3 ani... pacatoasa Vrajitoria 215 30.12.2017 22:11:59
A venit gerul peste Romania.Lucruri bune sunt?dar lucruri rele? tigerAvalo9 Generalitati 15 06.01.2011 10:45:18
File de peste cu rosii tanty12 Intrebari utilizatori 2 13.03.2010 01:47:15
Talcuirea evangheliilor de peste an patinina34 Rugaciuni 82 09.01.2009 08:44:01