![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu nu am indrazneala sa afirm ca parintele X este mai somitate decat parintele Y. Dar, ce sa fac, nu am atata minte si putere de sinteza, incat sa clasific parintii. Eu ma multumesc sa-i citesc si uneori sa-i citez, daca mi se pare ca ar putea fi de folos. Din pacate, mai si gresesc cateodata si fac risipa de margaritare. Dar tot nu inteleg: ne intrecem, care da citate din parinti mai... somitati? Cu ce anume contrazic cuvintele din predica parintelui Ioanichie (pe care ai indrazneala sa-l desconsideri, nu stiu din ce considerente!), prin ce anume vin in contradictie cuvintele parintelui Ioanichie cu cele ale parintelui Staniloae? Sau ai vrut doar sa demonstrezi ca si tu citesti? Si nu orice, ci un parinte... muuuult mai somitate decat am citit/citat eu? Cum crezi ca ar raspunde insusi parintele Staniloae la calificarile tale? Poti sa-mi spui ? Sau facem doar parada de citate si nume ? Demonstreaza ca parintele Ioanichie (care tu consideri ca nu este o somitate) a gresit, a exagerat sau a invatat altceva decat adevarul. Sau cumva parintele Staniloae recomanda undeva sa nu ascultam de parintele Ioanichie?
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Deniile din saptamana patimilor | georgeval | Despre Utrenie | 32 | 25.04.2016 10:10:09 |
Saptamana Patimilor | admin | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 71 | 04.05.2013 16:00:01 |
Sfantul Agnet din Joia Mare | costel | Impartasania (Taina Euharistiei) | 8 | 30.04.2011 11:11:05 |
Saptamana Patimilor | iosif | Din Noul Testament | 21 | 23.04.2008 12:56:11 |
Suntem in Saptamana Patimilor. | razvan_m | Despre Biserica Ortodoxa in general | 3 | 22.04.2008 16:04:57 |
|