Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.04.2011, 23:14:52
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de caty_deea Vezi mesajul
Exista si o boala in care vezi si auzi tot felul de chestii.Se cheama Schizofrenie.De ce s.au hotarat dupa 60 de ani sa scoata totul la iveala?Care este scopul?
Si apropo...lor( extraterestrilor) cine le.a vestit Evanghelia?
Asta cu OZN.urile este o alta unealta a diavolului pentru indepartarea omului de Adevar ca si spiritismul,levitarea etc etc
Scopul este probabil deruta publicului. Crearea stării de confuzie, de teamă și, mai încolo, de panică generală. Pentru că în viitorul apropiat astfel de știri vor deveni din ce în ce mai dese, culminînd cu evenimentele bizare de natură artificială care vor începe la sfîrșitul anului viitor.

Indiferent de ceea ce vor să ne transmită americanii, eu cred că este viață pretutindeni în Univers. Dacă este așa, nu este neapărat necesar faptul că și alte civilizații s-au lăsat corupte de către cel viclean. Este posibil ca să fi rămas în starea de comuniune cu Dumnezeu, deci să nu aibă nevoie de Evanghelie. Pentru că Sfîntul Ioan Gură de Aur începe cam așa una din omiliile lui: dacă omul nu ar fi cazut, nouă nu ni s-ar mai fi dat Biblia, pentru că Dumnezeu ne-ar fi vorbit direct, prin glasul clar conștiinței pe care l-am fi urmat.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote