Citat:
În prealabil postat de AlinB
Teodora,
Faptul ca unele aspecte ale realitatii, perfect plauzibile, tie iti par puerile, este rodul unei lipse de experienta de viata, contact cu oamenii, in special cazurile mai extreme si probabil pe undeva si o lipsa de compasiune.
Oamenii nu sunt asa cum i-ai invatat tu din carti sau cum considera cineva relativ normal ca e normal sa reactioneze, ma intreb oare unde ai crescut, intr-un turn de fildes?
Chiar n-ai auzit/vazut pana acum oameni care fac lucruri fara logica (ta)?
Vointa este si o chestiune de motivatie, poate deocamdata nu are motivele necesare, de la cele din carti sau de pe pachetul de tigari (mai nou) pana la cele personale este o cale lunga.
In ceea ce priveste "schimbarea totala" in adevaratul sens al cuvantului (nu cea care ti-o traseaza psihologul) vine o data cu credinta si viata in Hristos, asadar acel punct de intoarcere este de asteptat pentru viitoare familie, restul sunt detalii mai putin semnificative care se vor rezolva cu timpul.
|
uite, vreau sa ma sinucid insa iti dau tie in cap ca sa intru la puscarie.cum iti place realitatea asta?
oamenii se schimba greu, iar eu nu incercam decat sa inteleg daca acel om s-a schimbat. mi-ar placea ca dupa ceva ani Ioana sa nu imi dea dreptate si acel om sa fie intr-adevar bun.