Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.03.2011, 14:49:37
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Iar vorbim despre ceea ce nu stim, judecam pe altii si emitem pareri jignitoare.
Mai Traditie1, de ce nu te abtii?
Nu sunt nici medic si nici teolog, dar stiu ca exista situatii in care omul trece prin anumite stari deosebite. Nu sunt halucinatii si nici prostii, nici superstitii si nici lucruri dracesti.
E vorba de stari ca: lesin profund, moarte clinica, alte stari in care corpul este disconectat de lumea pamanteana. Nu stiu despre coma si se ce se intampla acolo.
Fiecare om descrie starea prin care a trecut.
Nu stiu sa explic nici eu si poate nici altii (medici, teologi), ce se intampla acolo si din ce cauza si unde si ce vedem.
Majoritatea vobesc despre cun coridor luminos. Se duc si se intorc pe el.Si eu "am trait" asa ceva.
Este poate o anumita stare a creierului in acele momente de inconstienta. La fel ca si visul in starea de somn profund.

Halucinatiile se pot intampla si cand esti "pe picioare" sau constient. Si pot avea si alte forme si cauze.

Poate ca ar fi mai bine sa ne rugam sa nu ajungem in astfel de situatii, in loc sa vorbim prostii si sa jignim pe altii.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
AM FOST IN MOARTE CLINICA Ioan_Ciobota Generalitati 38 29.12.2014 13:56:52
Amintiri din moarte clinica... heaven Generalitati 15 18.12.2013 23:52:30
Femeie in moarte clinica alt_inceput Generalitati 18 04.01.2011 16:22:35
Moartea clinica alexdu Generalitati 5 03.09.2010 17:38:53
Moartea clinica rafella Generalitati 4 08.06.2010 19:37:16