![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 
	|||||||
| 
		 | 
	Thread Tools | Moduri de afișare | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Cum sa nu Te cant Iisuse ,   /   Cum sa nu Te cant ,   /   Cum sa nu-Ti slavesc cu lacrimi    /   Numele Tau Sfant .    /   C-am strigat spre Tine   /   Doamne   /   Si m-ai ascultat   /   Bucuria si lumina   /   Fericit mi-ai dat !    /   Cum sa tac , o cum , ca-mi vine   /   Lumii-ntregi sa spun   /   Cat de bun ai fost cu mine    /   Cat , o cat de bun !    /   Unde-i lacrima si glasul ,    /   Inima de-ajuns   /   Ca sa-Ti pot slavi iubirea    /   Care mi-a raspuns !    /   Pana-n veci voi spune    /   Doamne   /   Cat de-adevarat    /    Ti-e Cuvantul si Iubirea    /   Ce m-au ascultat .

Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann)  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu ! + ( rugaciuni ce au miscat sufletul nostru ) | cristiboss56 | Rugaciuni | 592 | 14.11.2022 15:08:21 | 
| O problema cu un prieten . | Templier Knight | Generalitati | 3 | 12.03.2012 15:01:38 | 
| sa ma rog sa-i dea Doamne-Doamne cuiva credinta? | giovaninnaa | Rugaciuni | 14 | 23.09.2011 17:18:24 | 
| Alta minune a bunului dumnezeu | ionut12 | Generalitati | 3 | 25.10.2010 16:48:34 | 
| Dumnezeu cel ascuns in cate un vers... | inorog | Arta bisericeasca in general | 4 | 31.01.2010 23:49:41 | 
| 
 |